menu
Word Lid
Kom naar het bootcamp over weerbaarheid nu zaterdag 28 oktober in Leuven


Onze jeugd – weerbare jeugd

Hallo leden van VBJ Vlaams Brabant!

Jullie hebben ondertussen wel vernomen dat de Vlaams Belang Jongeren een campagne zijn gestart voor een weerbare jeugd. In verschillende steden werden pamfletten uitgedeeld om jongeren warm te maken voor onze boodschap.

Aan mijn collega Suzy Wouters, lid van het Vlaams Parlement en mij, Joris De Vriendt, lid van het federale parlement, werd gevraagd deze actie in Vlaams Brabant te ondersteunen en mee te doen aan de les over weerbaarheid. Deze leerzame activiteit vindt plaats nu zaterdag 28 oktober van 14 tot 16 uur. Het gaat over een zogenaamd ‘bootcamp’ met een professionele coach.

Iedereen heeft de laatste weken de vreselijke filmpjes gezien waarin “jongeren” Vlaamse tieners in elkaar slaan en vernederen. Jammer genoeg gaat er geen dag voorbij zonder zo’n geweld. Niet alleen de overheid moet optreden en de daders hard aanpakken, ook als jeugd moeten we opnieuw weerbaar worden.
Het is makkelijk om als toeschouwer aan de zijlijn te blijven staan, maar als er genoeg jonge mensen durven tussenkomen, maken de pesters geen schijn van kans. De durf en het zelfvertrouwen die daarvoor nodig zijn, die willen we jullie meegeven op de bootcamps van Vlaams Belang Jongeren. Je leert voor jezelf en voor anderen op te komen, je leert je mannetje te staan, en je leert hoe je de beste versie van jezelf kan worden.
Onze jeugd = weerbare jeugd!

Er zijn nog plaatsen open daarom een oproep aan jou! Schrijf je snel in, want de plaatsen zijn beperkt. Breng je vrienden of zussen en broers mee!

https://vbj.org/weerbare-jeugd/

Locatie: - Uur: 14u -16u - Locatie: Sporthal Stelplaats -Adres: Vuurkruisenlaan 6, Leuven
Sportieve kledij.

Mag ik op jullie komst rekenen? Tot dan!

Suzy Wouters, Vlaams Parlementslid. Plaats 2 Lijst Vlaams Parlement Vlaams-Brabant

Joris De Vriendt, Kamerlid. Plaats 4 Lijst Kamer Vlaams-Brabant

Indien je wil weten wat het VBJ in onze provincie doet, volg de FB pagina van VBJ regio Vlaams Brabant!

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF